Tiplijn: 06-19541384

Fietsster naar het ziekenhuis na botsing in Gorinchem

0

GORINCHEM – Bij een aanrijding op de Concordiaweg in Gorinchem is woensdagmiddag 14 september 2022 een fietsster gewond geraakt. Het ongeval gebeurde omstreeks 12.55 uur ter hoogte van het tankstation. De auto sloeg vanaf de Concordiaweg af richting het Merwedekanaal en stak daarbij het fietspad over. De fietsster botste tegen de zijkant van de afslaande auto en kwam ten val.

Politie en de ambulancedienst waren snel ter plaatse voor hulp. De fietsster is nagekeken door ambulancepersoneel en vervolgens overgebracht naar het ziekenhuis. De politie zorgde voor de afhandeling van het ongeval.
Foto’s: Max Liet

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer