Tiplijn: 06-19541384

Twee lichamen aangetroffen in woning Gorinchem; politie start groot onderzoek

0

GORINCHEM – In een woning in Gorinchem zijn zondag twee doden aangetroffen. Hulpdiensten rukten rond 18.00 uur uit richting de Hendrik Verschuringstraat, in de Lingewijk, nadat een familielid van de bewoner daar het lichaam aantrof van een overleden vrouw. De man lichtte meteen de politie in.

In de woning bleek de gaskraan te zijn open gedraaid. Toen de brandweer een verkenning in de woning deed troffen zij daar inderdaad een overleden vrouw aan. Even later werd in de woning ook een tweede persoon dood aangetroffen. Het gaat om een vrouw van 54 jaar en een man van 48 jaar oud, beiden uit Gorinchem.

De politie heeft de woning direct als plaats delict aangewezen en is een groot onderzoek gestart. Een misdrijf lijkt aannemelijk, maar de politie houdt tijdens het onderzoek rekening met alle scenario’s. De politie gaat er op dit moment niet vanuit dat de personen door de opengedraaide gaskraan om het leven zijn gekomen.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer