Tiplijn: 06-19541384

Vechtpartij op Dam in Alblasserdam; beveiligers raken gewond

0

ALBLASSERDAM – Bij een vechtpartij tussen meerdere personen zijn in de nacht van vrijdag 9 op zaterdag 10 september 2022 twee beveiligers gewond geraakt. Een woordvoerder van de politie vertelt: “Er is rond 01.45 uur, voor de deur van Blieck’s Point op de Dam, een vechtpartij ontstaan tussen ongeveer acht personen. Daarbij werd flink wat heen en weer geklapt. Een man van de beveiliging raakte gewond en is naar het ziekenhuis gebracht.”

De beveiliger had flink letsel aan zijn oor en heeft zo’n 15 hechtingen. De andere beveiliger werd tijdelijk ‘out’ geslagen en heeft een gescheurde lip.

Wat de aanleiding voor de vechtpartij was, is bij de woordvoerder nog niet bekend. Er is afgelopen nacht één man opgepakt voor het verstoren van de openbare orde. Voor de mishandelingen is nog niemand aangehouden. “Dat is onder meer afhankelijk van of er aangifte wordt gedaan,” legt de politiewoordvoerder uit.

Inmiddels is bekend dat er aangifte is gedaan van mishandeling.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer