Tiplijn: 06-19541384

Automobiliste rijdt binnen bij appartementencomplex in Alblasserdam (update)

0

ALBLASSERDAM – Een 30-jarige vrouw uit Alblasserdam is vrijdagochtend 9 september 2022 met haar auto in appartementencomplex Wilhelmina aan de Koningin Wilhelminaweg in Alblasserdam gereden. De vrouw is daarbij gewond geraakt aan onder meer haar gezicht en is per ambulance meegenomen naar het ziekenhuis.

De bestuurster reed rond 09.15 uur tegen het verkeer in door de Mauritsstraat. Op de kruising reed zij rechtdoor over de stoep, ramde een container en kwam met het voertuig in de centrale hal van Wilhelmina terecht. Politie, brandweer en ambulances kwamen met spoed ter plaatse voor hulp.

De politie heeft ter plaatse technisch onderzoek gedaan aan de auto. Daaruit kwam naar voren dat de auto geen opvallende mankementen had, goed remde en normaal vooruit ging als er gas werd gegeven. Wat er dan wel mis is gegaan, wordt momenteel nog uitgezocht.

De schuifdeuren van de centrale hal zijn door de klap gesneuveld en gaan vervangen worden. De beschadigde auto is door een bergingsbedrijf afgevoerd.

 

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer