Tiplijn: 06-19541384

Uitslaande brand in woning Gorinchem

0

GORINCHEM – In een woning aan de Graaf Albrechtstraat in de Haarwijk in Gorinchem is donderdag aan het begin van de nacht brand ontstaan. De brandweer werd kort na half 1 ’s nachts gealarmeerd. Bij aankomst van de brandweer bleek het te gaan om een uitslaande brand in een hoekwoning. Ook de naastgelegen woning liep forse brand en waterschade op.

Eén persoon heeft brandwonden opgelopen. Het slachtoffer is na behandeling door ambulancepersoneel naar het ziekenhuis vervoerd. Over de ernst van het letsel is nog niets bekend. Volgens de brandweer zijn er geen andere personen meer in de woningen aanwezig. De oorzaak van de brand wordt onderzocht.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer