Tiplijn: 06-19541384

Bestelbus vliegt in brand bij Ottoland; forse schade in cabine

0

OTTOLAND – In een bestelbus is donderdagochtend 8 september 2022 in brand gevlogen bij Ottoland. De brand veroorzaakte veel schade in de cabine en onder de motorkap. De brand brak rond 10.45 uur uit op een parkeerplaats langs de Damseweg, bij de N214 tussen Ottoland en Giessenburg. De chauffeur van de bestelbus rook een brandlucht en ging op onderzoek uit. Toen hij de motorkap opende sloegen de vlammen eruit. Een voorbijganger wist met een brandblusser de brand grotendeels te blussen. De brandweer heeft de brand nageblust en de situatie veiliggesteld.

Foto’s: Jorrit de Haas en Willem de Wolf.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer