Tiplijn: 06-19541384

Gewelddadige beroving op Plantageweg in Alblasserdam

0

ALBLASSERDAM – Op zaterdagavond 3 september 2022 heeft op de Plantageweg in Alblasserdam een gewelddadige beroving plaatsgevonden. Agenten konden snel daarna een verdachte aanhouden. Het 55-jarige slachtoffer liep op zaterdagavond op de Plantageweg in Alblasserdam.

Omstreeks 22.30 uur kreeg de man een klap en werd met geweld zijn portemonnee afgenomen. Het slachtoffer raakte daarbij gewond. Hij was in staat om 112 te bellen en de verdachte te volgen. Agenten die in de omgeving waren, konden kort daarna de verdachte die aan het signalement voldeed aanhouden. Het betreft een 26-jarige man uit Rotterdam. Hij is overgebracht naar het politiebureau.

De politie is nog op zoek naar extra camerabeelden en getuigen. Tips zijn welkom via het nummer 0900-8844.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer