Tiplijn: 06-19541384

Jongens knallen met auto tegen boom in Alblasserdam en slaan op de vlucht

0

ALBLASSERDAM – Een auto is zondagnacht 28 augustus 2022 tegen een boom langs de Rembrandtlaan in Alblasserdam gebotst. Het ongeval gebeurde rond 04.00 uur in de nacht. Buurtbewoners hoorden een harde klap, keken naar buiten en zagen jongemannen wegrennen. De politie heeft later wel met een inzittende en de eigenaar van de auto gesproken. Hoe oud zij zijn en waar ze vandaan komen, wil de politie niet zeggen.

“Het gaat om een éénzijdig ongeval waarbij de inzittenden van het voertuig inderdaad zijn gevlucht na het ongeval. We hebben een van de inzittenden inmiddels gesproken, net als de eigenaar van het voertuig. Er zijn geen aanhoudingen verricht, daarom geven we ook geen informatie over de betrokkenen,” vertelt politiewoordvoerster Esha Gowricharn.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer