Tiplijn: 06-19541384

Mogelijke doorrijder bij aanrijding N3 Papendrecht

2

PAPENDRECHT – Bij een aanrijding op de N3 ter hoogte van de afrit Papendrecht is mogelijk één van de betrokkenen doorgereden na de aanrijding.

Hulpdiensten kregen rond 21:45 de melding van de aanrijding. De bestuurder van de grijze Audi verklaarde zelf afgesneden te zijn door een rode auto, mogelijk een Volkswagen Golf. Daarna zou de Audi de geleiderail geraakt hebben.

Onderzoek door agenten leverde echter andere bevindingen op. Volgens hen had de Audi een ander voertuig geraakt, gezien de schade aan de Audi. De andere partij, waarschijnlijk  dus de rode auto, is niet gestopt naar de aanrijding. De politie probeert nog te achterhalen wie de andere bestuurder was.

In de Audi zaten naast de bestuurder ook meerdere personen onder wie een kind. Zeker twee personen zijn door de ambulancedienst naar het ziekenhuis gebracht. Niemand raakte ernstig gewond. De Audi is door een bergingsbedrijf opgehaald.

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

2 reacties

Reageer