Tiplijn: 06-19541384

Auto over de kop bij Noordtunnel na aanrijding; meerdere gewonden

1

ALBLASSERDAM – Op de A15, net voor de Noordtunnel is zaterdagavond 27 augustus 2022 een auto over de kop gevlogen na een aanrijding. De auto met daarin twee mannen botste achterop een personenauto en sloeg over de kop. Vanwege het ongeval is de A15 richting Gorinchem urenlang afgesloten geweest.

De bestuurder van de auto die over de kop sloeg bleek onder invloed te zijn. Hij is lichtgewond geraakt en tevens aangehouden door de politie. De bestuurster van de andere auto moest door de brandweer uit haar auto worden gehaald. Ook zij is daarna overgebracht naar het ziekenhuis. In de witte auto zat ook een hond, die na het ongeval is weggerend. De hond is nog altijd niet terecht. Pas na 23.00 uur werd de snelweg A15 weer vrijgegeven richting Gorinchem. Beide auto’s zijn door de politie in beslag genomen voor verder onderzoek.

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

1 reactie

Reageer