Tiplijn: 06-19541384

Overleden vrouw aangetroffen in woning Zwijndrecht

6

ZWIJNDRECHT – In een woning aan de Anthonie Fokkerstraat in Zwijndrecht is vrijdagmorgen 26 augustus een overleden vrouw aangetroffen. De politie heeft een groot deel van de dag forensisch onderzoek in en rond de woning gedaan om de doodsoorzaak van de vrouw definitief vast te stellen.

Een woordvoerder van de politie liet tegen het einde van de middag weten dat een misdrijf inmiddels is uitgesloten. Het politieonderzoek is daarom afgesloten.

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

6 reacties

  1. Waarom moeten hier 5(!) agenten bij staan? Aangezien ze toch maar staan te niksen, kunnen ze beter hun werkdag besteden met het uitdelen van boetes aan fietsers die hun mobiel beet hebben; dat loopt de spuigaten uit!!

Reageer