Tiplijn: 06-19541384

Jongetje (4) overleden na val in sloot in Kinderdijk

0

KINDERDIJK – Het 4-jarige jongetje dat donderdagavond 25 augustus 2022 in een sloot tussen café De Klok en voetbalvereniging De Zwerver in Kinderdijk werd aangetroffen, is overleden. Dat bevestigt de politie. De kleuter was aan het einde van de middag vermist. Volgens buurtbewoners nadat hij uit de (school)taxi was gerend. Met de moeder en buurtbewoners werd er naar het mannetje gezocht.

Rond 18.15 uur werd de jongen in een sloot gevonden. Politie, ambulances en een traumahelikopter kwamen ter plaatse. Het Mobiel Medisch team landde op het parkeerterrein bij IHC. Men zette alles op alles om het leven te redden. Er werd gereanimeerd, maar de hulp heeft niet mogen baten. De politie zoekt uit hoe het zo mis kon gaan. Voor de betrokkenen is er slachtofferhulp.

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer