Tiplijn: 06-19541384

Auto over de kop op A15 bij Alblasserdam (update)

0

ALBLASSERDAM- Op de A15 bij Alblasserdam is donderdagochtend 25 augustus 2022 opnieuw een auto over de kop geslagen. Dit gebeurde na een aanrijding. Het ongeval vond rond 09.00 uur plaats op de rijbaan richting Rotterdam ter hoogte van bouwmarkt Hornbach. De over de kop geslagen auto werd ‘getikt’ door een automobilist die vertelde te werden afgesneden door een andere automobilist. De vrouw uit de over de kop geslagen auto raakte lichtgewond, is nagekeken door ambulancepersoneel maar hoefde niet mee naar het ziekenhuis.

Het echtpaar uit de andere auto bleef ongedeerd. De ‘afsnijder’ is nog onbekend gebleven. Wel zijn er dashcambeelden van het ongeval. Deze beelden zullen uitsluitsel gaan geven over de toedracht. De politie heeft de dashcambeelden meegenomen naar het politiebureau. Woensdagavond sloeg op hetzelfde stuk snelweg ook een auto over de kop. Een vrouw raakte daarbij gewond.

De weg is inmiddels weer vrijgegeven.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer