Tiplijn: 06-19541384

Vrouw slaat met auto over de kop op A15 bij Alblasserdam

0

ALBLASSERDAM – Een vrouw is woensdagavond 24 augustus 2022 met haar auto over de kop gevlogen op de A15 bij Alblasserdam. Het ongeval gebeurde op de rijbaan richting Rotterdam, op de snelweg ter hoogte van het Shell tankstation. De vrouw week uit voor een andere weggebruiker, knalde in de vangrail, sloeg over de kop, schoof nog een stuk door en kwam uiteindelijk weer op vier wielen tot stilstand. De bestuurster is gewond geraakt en is per ambulance meegenomen naar het ziekenhuis. Een bergingsbedrijf heeft de auto van de vrouw meegenomen. Wat de medeweggebruiker precies deed en waarom de vrouw daarvoor uitweek, wordt nog onderzocht.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer