Tiplijn: 06-19541384

Brandweer bevrijdt kraanmachinist uit brandende kraan in Zwijndrecht

0

ZWIJNDRECHT – In een bedrijfspand aan de Merwedeweg in Zwijndrecht is brand ontstaan in een bovenloopkraan. De brand brak woensdagmiddag 24 augustus rond kwart voor twee uit. De kraanmachinist kon niet zelfstandig zijn kraan verlaten en moest door de brandweer worden bevrijd. Brandweerlieden wisten de brand in de elektriciteitskast die de kraan aanstuurt snel onder controle te krijgen.

De verwondingen van de machinist vallen mee, zo laat de brandweer weten. Een monteur van het bedrijf heeft de brandweer geholpen met een controle of alles spanningsloos is. Vervolgens kon de brandweer retour.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer