Tiplijn: 06-19541384

Brandweer op pad voor zwarte rook bij FN Steel in Alblasserdam

0

ALBLASSERDAM – De brandweer van Alblasserdam is dinsdag 23 augustus 2022 met spoed uitgerukt voor een melding van een brand op het oude Nedstaalterrein aan de Rapenburg in Alblasserdam. Uit één van de schoorstenen op het terrein kwam dikke zwarte rook, aldus een melder. Bij aankomst van de brandweer, was men op het terrein zich van geen kwaad bewust. Bij het bedrijf FN Steel was na een wekenlange vakantie de oven weer aangezet. “De productie is weer gestart en de oven is aangezet. Verder niets aan de hand,” zo liet het bedrijf weten. In de oven wordt staal gesmolten. De brandweer en de officier van dienst die waren opgeroepen, konden al snel weer retour.

 

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer