Tiplijn: 06-19541384

Lekkerkerker (25) overleden na ongeval in Klaaswaal

0

KLAASWAAL – Bij een verkeersongeval op de A29 ter hoogte van Klaaswaal raakte afgelopen nacht rond 02.00 uur een auto van de weg. Een van de inzittenden, een man van 25 uit Lekkerkerk, overleefde dat niet. Twee andere inzittenden zijn voor controle naar het ziekenhuis gebracht. Omdat er nog veel onduidelijkheid is over de aanleiding van het ongeval en wie de bestuurder was, zijn de twee mannen aangehouden.

Door nog onbekende oorzaak schampte de auto een andere auto die daar reed, verloor de controle en reed van het talud af. Het voertuig raakte daarbij zwaar beschadigd. Een 25-jarige Lekkerkerker die op de achterbank zat, overleed ter plaatse. Twee andere inzittenden, een Rotterdammer van 24 en een 26 jarige man uit Den Haag waren aanspreekbaar en zijn voor controle naar het ziekenhuis gebracht. Bij de gecrashte auto werd een lachgastank gevonden.

Omdat onduidelijk is wie op het moment van het ongeval achter het stuur zat en wat er precies gebeurd is, zijn beide mannen aangehouden. De inzittenden van de auto die geschampt werd bleven ongedeerd. Rechercheurs van opsporing Verkeer doen onderzoek.

Foto: Brandweer Zuid-Beijerland

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer