Tiplijn: 06-19541384

Doorrijders gezocht na aanrijdingen in Alblasserdam en Kinderdijk

0

ALBLASSERDAM / KINDERDIJK – Op de Blokweerweg in Alblasserdam is tussen donderdagavond en vrijdagochtend 19 augustus 2022 schade ontstaan aan een geparkeerde personenauto. De blauwe Daihatsu zit in de voorkant flink in elkaar. De eigenaresse roept de veroorzaker van de schade op zich te melden om de schade netjes af te handelen. Ook in Kinderdijk raakte een auto beschadigd. De eigenaar van een rode Volkswagen trof vrijdagavond zijn auto aan met deuken en krassen aan de achterzijde. De auto stond geparkeerd op het terrein bij IHC aan de Smitweg. Er lagen ook diverse onderdelen bij die waarschijnlijk afkomstig zijn van het voertuig van de veroorzaker. Tips zijn welkom via [email protected] en 0640092253.

 

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer