Tiplijn: 06-19541384

Auto te water in Groot-Ammers; hulpverleners halen bestuurster van auto

0

GROOT-AMMERS – Een automobiliste is in de nacht van vrijdag op zaterdag 20 augustus te water geraakt langs de Ammerse Kade in Groot-Ammers. De auto kwam rond 00.45 uur in de Ammersche Boezem terecht. Hulpdiensten werden opgeroepen en de politie, brandweer, ambulancedienst en traumahelikopter rukten uit. Het lukte de automobiliste zelfstandig uit de auto te komen en op de auto te gaan zitten. Agenten troffen de bestuurster op de te water geraakte auto aan.

De vrouw gaf aan dat ze de enige inzittende was. Hulpverleners hebben het slachtoffer vervolgens op de kant geholpen, zo laat een woordvoerder van de brandweer weten. Ze bleek niet ernstig gewond te zijn, waarop de traumahelikopter werd afgemeld. Wel hebben brandweerduikers nog een zoekslag in het water gemaakt, om er zeker van te zijn dat er verder niemand te water was geraakt.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer