Tiplijn: 06-19541384

Oude man raakt gewond na val in Alblasserdam

0

ALBLASSERDAM – Een 91-jarige man is dinsdagochtend 16 augustus 2022 gewond geraakt, nadat hij met zijn fiets ten val kwam op de kruising Abraham Kuyperstraat / Van Hogendorpweg in Alblasserdam. De man kwam vanuit de Abraham Kuyperstraat en remde bij de Van Hogendorpweg af voor een auto. Nadat de man een been aan de grond zette, verloor hij zijn evenwicht en kwam ten val. Hij liep daarbij, zoals het er nu naar uitziet, letsel op aan zijn been en / of heup. De politie en een ambulance kwamen ter plaatse. Voor de aankomst van de hulpdiensten zorgden omstanders voor de negentiger. De man is per ambulance meegenomen naar het ziekenhuis voor verdere hulp.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer