Tiplijn: 06-19541384

Brandstichting op terrein Timmerdorp in Gorinchem

0

GORINCHEM – Op het Timmerdorp terrein aan de Buiten de Waterpoort in Gorinchem is zaterdagochtend 13 augustus 2022 brand uitgebroken. Omstreeks 05.20 uur werd de brandweer gealarmeerd. Op het terrein stond een stapel hout in brand. De brandweer kwam met spoed ter plaatse. Het vuur was snel onder controle. Vermoedelijk is er sprake van brandstichting. Enkele tyraps waarmee de hekken rondom het terrein aan elkaar zijn vastgemaakt waren doorgebrand.

Timmerdorp Gorinchem is jaarlijks terugkerend evenement voor kinderen vanaf 5 jaar tot en met groep 8 van de basisschool. De kinderen houden zich een week lang bezig met het bouwen en versieren van hutten, sport en spel. Maandagmiddag wordt het Timmerdorp geopend.

Foto’s: Max Liet

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer