Tiplijn: 06-19541384

Ambulancepersoneel met patient vast in lift

1

HARDINXVELD-GIESSENDAM – De brandweer moest zaterdagmiddag 13 augustus uitrukken naar de Prinses Irenestraat in Hardinxveld-Giessendam vanwege een kapotte lift. De ambulancedienst had enige tijd eerder een melding gekregen vanuit de flat. Toen zij de patiënt met de lift richting de ambulance wilden brengen, kwamen ze vast te zitten.

De brandweer moest er aan te pas komen om de patiënt alsnog beneden te krijgen. Dit lukte uiteindelijk met behulp van een zogenaamde evacuatiestoel, waarmee de patiënt via het trappenhuis alsnog naar beneden gebracht kon worden.

Bewoners van de flat gaven aan dat de lift de laatste tijd vaker problemen kent. Vooralsnog is niet bekend wanneer de lift definitief gerepareerd zal worden.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

1 reactie

Reageer