Tiplijn: 06-19541384

Spookrijder A27 belandt in Sliedrechtse sloot; uitwijkende automobilist tegen lantarenpaal

0

SLIEDRECHT – Een 34-jarige spookrijder is donderdagmiddag 11 augustus in een sloot aan de Sportlaan in Sliedrecht terechtgekomen. De man uit Poortugaal sloeg op de vlucht maar kon al snel worden aangehouden. Hij bleek onder invloed van alcohol en verdovende middelen.

De politie kreeg rond 17.45 uur meldingen binnen van een spookrijder op de A27. De auto reed vervolgens via de N214 richting Sliedrecht. Daar crashte de auto en kwam in het water terecht. De bestuurder raakte niet gewond. “Een andere automobilist moest uitwijken en is toen tegen een lantarenpaal aangereden. Gelukkig raakte ook deze bestuurder niet gewond,” zo laat politiewoordvoerder Martine Kester weten.

De bestuurder van de spookrijdende auto kon uit zijn auto komen en probeerde te ontsnappen door te rennen in de richting van de A15. Even later konden agenten de man aanhouden. Vervolgens bleek hij onder invloed van alcohol en verdovende middelen. Opgeroepen duikteams en een traumahelikopter hoefden niet ter plaatse te komen.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer