Tiplijn: 06-19541384

Kettingbotsing na autobrand op A27 bij Hoogblokland

0

HOOGBLOKLAND – Op de A27 bij Hoogblokland hebben vrijdagmiddag 12 augustus een autobrand en een kettingbotsing plaatsgevonden. Even na 14.30 uur kwam er rook uit een personenauto op de rijbaan richting Gorinchem, ter hoogte van de op- en afrit bij Meerkerk. De auto werd op de vluchtstrook geparkeerd en de brandweer van Lexmond rukte met spoed uit om de brand te blussen.

Voorbijgangers keken naar het incident maar dat ging mis. Een kettingbotsing tussen drie auto’s volgde. Voor zover bekend raakte daarbij niemand gewond. Wel raakten de voertuigen flink beschadigd en moest een bergingsbedrijf de voertuigen afvoeren. Vanwege de brand en het ongeval was er hinder voor het verkeer in de richting van Gorinchem.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer