Tiplijn: 06-19541384

Beschonken automobilist zonder rijbewijs botst achterop voorganger

0

GORINCHEM – Op de Banneweg in Gorinchem heeft dinsdagavond 9 augustus 2022 omstreeks 23.45 uur een aanrijding plaatsgevonden. Ter hoogte van het Beatrixziekenhuis boste de bestuurder van een Volkswagen Golf, een 31-jarige man uit Gorinchem, met hoge snelheid achterop zijn voorligger. De man bleek niet in het bezit van een rijbewijs. Uit een blaastest op het politiebureau bleek dat de man daarnaast ook nog eens teveel alcohol had genuttigd.

De bestuurder van de Mercedes, een 52-jarige man uit Gorinchem, is ter plaatse nagekeken door ambulancepersoneel. Verder onderzoek in het ziekenhuis bleek niet nodig. Tegen de bestuurder van de Volkswagen Golf is proces-verbaal opgemaakt. De officier van justitie zal een besluit nemen over vervolging. Een bergingsbedrijf heeft de beschadigde auto opgehaald.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer