Tiplijn: 06-19541384

Brandweer hele nacht in touw met brandende hooibalen bij afrit A27

0

NOORDELOOS – De brandweer is bij de afrit van de A27 bij Noordeloos en Meerkerk de hele nacht van maandag op dinsdag 9 augustus bezig geweest met brandende hooibalen. Maandagavond even na 23.00 uur werd de brandweer van Meerkerk opgeroepen voor hooibalen die in brand zouden staan. Bij de afrit lagen tientallen hooibalen waarvan een meerdere in brand stonden. Het bluswerk nam de hele nacht in beslag. Een aannemer heeft de brandweerlieden geassisteerd door de hooibalen uit elkaar te trekken. Vervolgens werd het hooi afgeblust. Vanmorgen om 6.00 uur was de brandweer nog steeds bezig met blussen.

Zaterdagavond stonden in Noordeloos al hooibalen in brand en ook zondagmorgen moest de brandweer in Schelluinen brandende hooibalen blussen.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer