Tiplijn: 06-19541384

Vriend en vriendin botsen met auto’s tegen elkaar op N915

0

RIDDERKERK – Op de N915 tussen Alblasserdam en Ridderkerk zijn zondagochtend 7 augustus 2022 twee personenauto’s op elkaar gebotst. Het betroffen een vriend en vriendin die tegen elkaar aan botsten, nadat één van hen, volgens de politie, uitweek voor een dier. De twee automobilisten zijn nagekeken door ambulancepersoneel. De man had onder meer last van zijn nek, maar een rit naar het ziekenhuis was niet nodig. De beide auto’s raakten flink beschadigd en zijn door een berger van de weg gehaald. De weg tussen de Brug over de Noord en de carpoolplaats van Ridderkerk was enige tijd volledig afgesloten.

 

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer