Tiplijn: 06-19541384

Man belandt met elektrische rolstoel in sloot in Alblasserdam

0

ALBLASSERDAM – Een 60-jarige man uit Alblasserdam is zondag 7 augustus 2022 met zijn elektrische rolstoel in een sloot langs de Vinkenpolderweg in zijn woonplaats beland. Het ongeval gebeurde halverwege de middag ter hoogte van de kruising met de Oude Torenweg. Omstanders zagen het ongeval gebeuren en kwamen meteen in actie. De politie en de ambulancedienst werden gealarmeerd en nog voor de aankomst van de hulpdiensten was de man al op de kant geholpen. De Damdorper is per ambulance vervoerd naar het Erasmus Medische Centrum in Rotterdam voor verdere medische hulp. De elektrische rolstoel en de spullen die erbij zaten, zijn door het water beschadigd geraakt. De rolstoel is inmiddels uit het water getrokken en wordt door een zorgbedrijf opgehaald.

 

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer