Tiplijn: 06-19541384

Aanvaring tussen binnenvaartschip en zeilboot op rivier bij Zwijndrecht

0

ZWIJNDRECHT – Op de Oude Maas bij Zwijndrecht heeft zaterdagmiddag 6 augustus een aanvaring plaatsgevonden. Het ongeval op de rivier gebeurde rond 14.30 uur ter hoogte van Puttershoek. Na de aanvaring werden KNRM, politie, ambulancedienst, een traumahelikopter en Rijkswaterstaat opgeroepen. Toen een ambulance en de politie aan de Zwijndrechtse kant van de rivier waren aangekomen, bleek dat beide betrokken schepen naar de kant van Puttershoek waren gevaren. Daar hebben de hulpdiensten zich verder over de betrokkenen ontfermd en het incident afgehandeld.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer