Tiplijn: 06-19541384

Scooterrijder gewond na botsing in Alblasserdam; bloedproef in ziekenhuis

0

ALBLASSERDAM – Een man uit Hendrik-Ido-Ambacht is vrijdagmiddag 5 augustus 2022 gewond geraakt bij een ongeval op de Blokweerweg in Alblasserdam. De man reed op zijn snorscooter over het pad naast de Blokweerweg en werd over het hoofd gezien door een afslaande automobilist. Door de botsing liep de man onder meer letsel op aan zijn gezicht.

Verder ontstond de verdenking dat hij alcohol had genuttigd. Omdat er vanwege het letsel geen blaastest kon worden afgenomen, wordt er in het ziekenhuis een bloedproef gedaan. Daarnaast krijg de man in het ziekenhuis verdere medische zorg. De automobilist bleef ongedeerd.

 

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer