Tiplijn: 06-19541384

Brand bij Kippenbos in Oud-Alblas en woningbrand Nieuw-Lekkerland betreft afvalverbranding

0

OUD-ALBLAS / NIEUW-LEKKERLAND – De brandweer is donderdag 4 augustus 2022 uitgerukt voor een brand nabij het Kippenbos langs de Peilmolenweg en Elzenweg in Oud-Alblas. Er stond een boomstam in brand en er was uitbreidingsgevaar naar de rest van het bos.

De brandweer heeft het vuur gedoofd. Hoe de boomstam is gaan branden, is niet bekend.

Eerder in de middag rukte brandweer Nieuw-Lekkerland met spoed uit voor een melding over een woningbrand langs de Lekdijk. Bij de woning was men afval aan het verbranden. Van een woningbrand was geen sprake.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer