Tiplijn: 06-19541384

Vrouw aangehouden na steekpartij in Hardinxveld

0

HARDINXVELD-GIESSENDAM – Woensdagochtend 3 augustus heeft er een steekincident plaatsgevonden in een woning aan de Peulenlaan in Hardinxveld-Giessendam. Hierbij is een 27-jarige man uit Papendrecht gewond geraakt. Kort na het incident kon een 29-jarige vrouw uit Hardinxveld-Giessendam worden aangehouden. De politie gaat uit van een ruzie in de relationele sfeer.

Het is rond 11.10 uur als de politie vanaf de Lange Tiendweg in Papendrecht een melding krijgt van een steekincident. Als de agenten aankomen, treffen zij een 27-jarige man aan met snijverwondingen. Wanneer de agenten doorvragen, blijkt dat de man in een woning in Hardinxveld-Giessendam is gestoken en zelf naar Papendrecht is gereden. De man is bij bewustzijn overgebracht naar het ziekenhuis voor behandeling aan zijn verwondingen.

Even later heeft het Team Parate Eenheid een 29-jarige vrouw uit Hardinxveld-Giessendam aangehouden in een woning in Gorinchem.

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer