Tiplijn: 06-19541384

Vrouw onder invloed belandt met auto op schuur in Nieuw-Lekkerland

0

NIEUW-LEKKERLAND – Een 51-jarige vrouw is maandag 25 juli 2022 met haar auto op een schuurtje beland langs de Lekdijk in Nieuw-Lekkerland. De vrouw, die ingeschreven staat in de gemeente IJsselstein, reed met hoge snelheid vanuit Nieuw-Lekkerland richting Kinderdijk en vloog ter hoogte van de Middelweg uit de bocht. De auto stuiterde met de voorkant in een achtertuin en kwam bovenop een schuuraanbouw, met daarin een oldtimer, tot stilstand.

Politie, brandweer, ambulances en een traumahelikopter kwamen ter plaatse voor hulp. Nadat de auto was gestut, kon de vrouw uit haar auto worden gehaald.

De vrouw was onder invloed van alcohol en medicijnen en is per ambulance meegenomen naar het Erasmus Medisch Centrum in Rotterdam.

In de aanbouw aan de schuur stond een 43 jaar oude Volkswegen Kever. Deze oldtimer is door het ongeval ook flink beschadigd geraakt. De scheur in de muur van de schuur zat er al en is veroorzaakt door de dijkverzwaring van een aantal jaar geleden.

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer