Tiplijn: 06-19541384

Man op elektrische fiets botst achterop stilstaand busje in Gorinchem

0

GORINCHEM – Een fietser is zaterdagmiddag 23 juli 2022 op de Voermanstraat in Gorinchem achterop een geparkeerd busje gebotst. Volgens omstanders ging het om een harde klap. De elektrische fiets raakte beschadigd en ook aan het busje ontstond schade. Onder meer de achterruit van het busje ging kapot.

De fietser raakte gewond bij het ongeval gewond. Omstanders hebben eerste hulp verleend in afwachting van de hulpdiensten. De man is per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. De politie assisteerde bij de afhandeling van het ongeval.

Foto’s: Max Liet

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer