Tiplijn: 06-19541384

Brokkenmaker gezocht in Alblasserdam na schade aan auto

2

ALBLASSERDAM – Een man is dinsdagavond 19 juli 2022 met zijn fiets tegen een auto gereden in de De Savornin Lohmanweg in Alblasserdam. Op camerabeelden is te zien hoe de man, in het bijzijn van twee vrouwen, twee kinderen (meisjes) en een peuter in een kinderwagen, tegen de geparkeerde auto fietst. Het gezelschap komt lopend uit recreatiegebied het Lammetjeswiel. De man die met het groepje meeloopt, probeert bij de De Savornin Lohmanweg op de fiets, te stappen, maar dat lukt een aantal keer niet. Hij lijkt onder invloed van alcohol te zijn. Uiteindelijk lukt het de man toch om te fietsen. Een paar meter verderop botst hij tegen de geparkeerde auto.

De man droeg een rood shirt, een zwarte rugtas en een zwarte korte broek. Zijn fiets was voorzien van zwarte fietstassen.

De geparkeerde auto is op meerdere plekken beschadigd. De eigenaresse wil dat deze schade wordt vergoed en gaat deze week aangifte doen bij de politie. De veroorzaker van het ongeval wordt verzocht zich te melden. Ook getuigen worden verzocht zich te melden.

Dit kan bij de politie via 0900-8844.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

2 reacties

  1. Henk Terlouw on

    @Jan de Landbouw.
    Misschien een videostill van een dashcam of deurbel?
    Conclusie een beetje voorbarig.

Reageer