Tiplijn: 06-19541384

Concordiabrug urenlang afgesloten door de hitte

0

GORINCHEM – De Concordiabrug in Gorinchem heeft dinsdagavond urenlang in storing gestaan. Vanaf 17.00 uur wilde de brug, na een brugopening, niet meer dicht. De oorzaak is de hoge temperatuur. Door de temperatuur zette de brug uit waardoor sluiten niet meer mogelijk was.

Rond 19.30 uur werd besloten om de brandweer Gorinchem in te zetten, om zo de Concordiabrug met water te koelen. Rond 19.00 uur bleek ook de Lange Brug in storing te zijn gegaan vanwege de hitte. Ook die brug is direct door de brandweer gekoeld. Na ruim een uur koelen kon de Concordiabrug en daarmee de Concordiaweg even na 20.30 uur weer worden vrijgegeven voor al het verkeer.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer