Tiplijn: 06-19541384

Paard belandt in sloot in Alblasserdam; brandweer schiet te hulp

1

ALBLASSERDAM – Een jong paard is maandagavond 18 juli 2022 in een sloot langs een weiland aan het Kortland in Alblasserdam beland. Omdat de sloot vrij diep was en de kant steil, kon het paard niet op eigen kracht uit het water komen. De brandweer van Alblasserdam kwam ter plaatse voor hulp. Voor de zekerheid werd ook de hulpverleningswagen van brandweer Papendrecht opgeroepen. Nog voor de aankomst van dit voertuig, wisten de vrijwilligers en de omstanders het paard al op de kant te krijgen. Het dier is, voor zover bekend, ongedeerd gebleven.

 

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

1 reactie

Reageer