Tiplijn: 06-19541384

Motorrijdster klapt achterop auto en belandt na salto op voorruit van auto

0

ALBLASSERDAM – Een 25-jarige motorrijdster is zaterdagmiddag 16 juli 2022 gewond geraakt bij een ongeval op de Brug over de Noord (N915) in Alblasserdam. De vrouw reed over de Grote Beer richting de verkeerslichten bij De Helling. Ineens werd er voor haar stevig geremd door automobilisten. De motorrijdster kreeg dit niet meer voorgeremd en klapte achterop haar voorligger. Via een salto kwam zij op de voorruit en motorkap van die auto terecht. De achterkant van de motor knalde tegen de achterruit van de auto; de ruit sneuvelde.

Passanten boden eerste hulp en belden 112. De politie en een ambulance kwamen met spoed ter plaatse. De motorrijdster is van de auto af geholpen en per ambulance meegenomen naar het ziekenhuis voor verdere behandeling.

De automobilist, een man uit Alblasserdam, bleef ongedeerd. De auto en de motor zijn door een bergingsbedrijf van de weg gehaald.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer