Tiplijn: 06-19541384

Beschonken man knalt tegen paal en trapt tegen ruit van politiebus

0

ALBLASSERDAM  – Een man uit Papendrecht is zaterdagochtend 16 juli 2022 in beschonken toestand tegen een paal gebotst onderaan de Brug over de Noord, ter hoogte van De Helling in Alblasserdam. De man reed over de Grote Beer (N915) en raakte op de kruising uit koers. Hij botste in volle vaart tegen de paal en hield dankzij deze paal de auto met daarin een vrouw en twee kinderen net mis. Al snel bleek dat de onder invloed was en een kennelijk een kwade dronk had.

Hij werd vervelend en werd daarom door de politie in de handboeien geslagen. Eenmaal achterin de politiebus begon de man tegen de zijruit van de politiebus te trappen. De Papendrechter is afgevoerd naar het politiebureau en zal daar gevraagd worden mee te werken aan een ademanalyse, om vast te stellen hoeveel alcohol er precies is genuttigd. Voor zover bekend is de man niet gewond geraakt bij het ongeval. Een bergingsbedrijf heeft de auto meegenomen. Nadat er absorberende korrels op de gelekte olie was gegooid, werd de weg weer vrijgegeven.

 

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer