Tiplijn: 06-19541384

Traumahelikopter landt in Sliedrecht na inzet bij verpleegtehuis

0

SLIEDRECHT – Een traumahelikopter is dinsdagavond 12 juli geland in Sliedrecht. Even na 18.15 uur was in verpleegtehuis Waerthove aan de Kerkbuurt medische hulp nodig. Twee ambulances gingen met spoed ter plaatse en ambulancepersoneel behandelde de patiënt. Al snel vroegen de ambulancemensen om assistentie van het Mobiel Medisch Team (MMT).

Het Amsterdamse MMT kwam vanuit Utrecht met de helikopter naar Sliedrecht. Er werd een zogenoemde rendez-vous gedaan, waarbij de traumahelikopter landt op de route naar het ziekenhuis en het MMT daar instapt in de ambulance om assistentie te verlenen.

De rendez-vous gebeurde nabij de kruising Stationsweg / Parallelweg. De hulpverleners zijn vervolgens naar het ziekenhuis in Dordrecht gereden. De traumahelikopter is daar geland om de MMT-arts weer op te halen.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer