Tiplijn: 06-19541384

Team Parate Eenheid en arrestatieteam in Alblasserdam om uithuisplaatsing

1

ALBLASSERDAM – Het Team Parate Eenheid en het arrestatieteam van de politie zijn dinsdagavond 12 juli 2022 ingezet bij een woning in de wijk Kinderdijk in Alblasserdam. Omdat de vader van het kind als ‘gevaarlijk’ wordt gezien, werd er flink ingezet. Even na 20.00 uur kwamen de teams in onopvallende wagens Alblasserdam inrijden en gingen naar het betreffende adres. Om het kind niet onnodig te laten schrikken, droegen, de TPE’ers niet hun ‘zware’ standaarduitrusting, maar gewone burgerkleding.

Even verderop in de straat stonden mensen van de Dienst Speciale Interventies (DSI) klaar voor het geval het mis zou gaan en de vader zou verschijnen. Alles verliep echter rustig. Rond 20.30 uur vertrokken de teams weer.

In verband met de privacy van het gezin en het kind, is besloten de straat niet te noemen en daarom dus ook geen herkenbare foto’s te plaatsen van de inzet van het TPE en de DSI.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

1 reactie

Reageer