Tiplijn: 06-19541384

Jongen (17) vermist vanuit Dordrecht (update)

0

DORDRECHT – Vanuit Dordrecht wordt sinds gisterenmiddag een 17-jarige jongen vermist. De jongen is dinsdag 12 juli omstreeks 15.30 uur voor het laatst gezien bij zijn woning in de wijk Sterrenburg. De politie doet via social media een oproep om naar de tiener uit te kijken.

De jongen draagt een wit T-shirt met een borstzakje, zijn mouwen hebben blauwe en zwarte strepen. Hij draagt een blauwe korte broek en verder draagt hij schoenen van het merk Puma voorzien van blauwe en gele kleuren. Hij is vermoedelijk in bezit van een zwarte rugtas.

De politie vraagt mensen die weten waar de tiener is of iets gezien hebben wat van belang kan zijn om hem te vinden, direct te bellen naar 0900-8844.

Update: de vermiste jongen is weer terecht.

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer