Tiplijn: 06-19541384

Nachtelijke inzet politiehelikopter; Alblasserdammer aangehouden

0

ALBLASSERDAM – De politie heeft in de nacht van maandag 11 op dinsdag 12 juli 2022 een 24-jarige man uit Alblasserdam aangehouden op verdenking van een inbraak in een woning langs de Blokweerweg in Alblasserdam. Bij de politieactie werd ook een politiehelikopter ingezet. Deze heli-inzet bleef in Alblasserdam niet onopgemerkt en leverde veel vragen op. “Er was sprake van een inbraak, waarbij de inbreker op heterdaad werd betrapt. Hij kon niet direct worden aangehouden, maar na inzet van vele andere agenten en de heli werd de man in dezelfde buurt aangehouden,” licht een een woordvoerster van de politie-eenheid Rotterdam toe.

De man (24 jaar uit Alblasserdam) zit vast en wordt gehoord. Zijn auto, die geparkeerd stond bij het oude politiebureau aan de Goudsbloemstraat in Alblasserdam, is door agenten doorzocht.

De woordvoerster van de politie laat weten: “We gaan vandaag verder met onderzoek. We gaan onder meer nog camerabeelden uitkijken en een buurtonderzoek doen.”

Mensen die meer informatie of camerabeelden hebben over de (poging tot) inbraak, worden verzocht contact op te nemen met de politie via het nummer 0900-8844.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer