Tiplijn: 06-19541384

Meerdere gewonden bij explosie op boot in Alblasserdam

0

ALBLASSERDAM – Bij de trailerhelling aan Vinkenpolderweg in Alblasserdam heeft dinsdagavond 12 juli 2022 een explosie plaatsgevonden op een motorboot. Er zouden vijf gewonden zijn, waaronder een zwangere vrouw en 2 jonge kinderen. De politie, brandweer, diverse ambulances en een Mobiel Medisch Team zijn opgeroepen voor hulp. Er is opgeschaald naar ‘middel hulpverlening’. Diverse slachtoffers hebben door de explosie brandwonden opgelopen en worden gekoeld. Wat er precies mis is gegaan, wordt nog onderzocht. Het lijkt erop dat er opgehoopte benzinedampen tot ontploffing zijn gekomen.

Foto’s: Willem de Wolf, Rick Groenendijk, Gerard van Helden, Eline Moerkerken en Twan Beukers.

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer