Tiplijn: 06-19541384

5 schuren in brand achter woningen in Zwijndrecht

0

ZWIJNDRECHT – Een brand heeft in de nacht van maandag op dinsdag 12 juli vijf schuren getroffen in Zwijndrecht. Rond 2.00 uur werd de brand in een schuur aan de Sumatralaan ontdekt. Uitbreiding van de brand ging snel. Bij aankomst van de brandweer sloegen metershoge vlammen uit de achtertuinen van woningen aan de Sumatralaan en Celebeslaan.

Toen duidelijk werd dat meerdere schuren in brand stonden, werd opgeschaald naar middelbrand en kwam een tweede blusvoertuig ter plaatse. Uitbreiding naar de woningen kon door de brandweer worden voorkomen. Na een halfuur blussen was de brand onder controle.

Vijf schuurtjes hebben door de brand schade opgelopen. Er raakte niemand gewond. De brandweer is nog enige tijd bezig geweest met nablussen. De politie en brandonderzoekers van de brandweer doen onderzoek naar de oorzaak van de brand.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer