Tiplijn: 06-19541384

Wielrenners gewond na val in Gorinchem

4

GORINCHEM – Twee wielrenners zijn zondagochtend 10 juli 2022 gewond geraakt in Gorinchem. Het ongeval gebeurde omstreeks 09.25 uur op het fietspad langs de Zuiderlingedijk. Het tweetal moest plotseling uitwijken voor loslopende honden. De wielrenners kwamen bij de uitwijkactie hard ten val. Politie en een ambulance kwamen ter plaatse voor hulp. De mannen zijn per ambulance meegenomen naar het ziekenhuis.

Foto’s: Max Liet

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

4 reacties

  1. Wat een vervelend ongeluk, ik hoop dat het goed gaat met de fietsers. De eerdere reacties bevreemden mij. Verbieden is geen oplossing want wie gaat dat dan weer handhaven? Als we gewoon een beetje rekening houden met elkaar dan gaat het ook wel lukken.
    Ik houd mijn hond, hoewel hij hier op het fietspad los mag lopen omdat het tevens een losloopgebied is, altijd aan de lijn als het druk is.Komen er fietsers aan dan laat ik haar even gaan zitten. Als ik op de fiets zit en ik kom op een fietspad wat tevens losloopgebied is dan pas ik mijn snelheid aan. Op die manier blijft het voor iedereen een beetje leuk en gezellig.

  2. Kees.
    Flink bekeuren, altijd het zelfde die hondenbezitters denken dat ze alleen op de wereld zijn, en voor al op de combinatie paden ( fietsers en wandelaars) daar zou ook een losloop verbod moeten gelde, de hondenbezitters lopen ver vooruit en alleen maar met gsm bezig.!🤮

Reageer