Tiplijn: 06-19541384

Man raakt gewond bij schietpartij in Hardinxveld-Giessendam

0

HARDINXVELD-GIESSENDAM – Bij een schietpartij langs de Rivierdijk in Hardinxveld-Giessendam is zaterdagavond 9 juli 2022 een 29-jarige man uit Groot-Ammers gewond geraakt. De man is aanspreekbaar naar het ziekenhuis gebracht. Vervolgens is op de plaats delict sporenonderzoek verricht. De politie heeft op de A13 bij Den Haag een half uur na de schietpartij twee mannen aangehouden. Het gaat om mannen van 25 en 27 jaar uit Hardinxveld-Giessendam. Een 68-jarige man uit Hardinxveld-Giessendam is later die avond in zijn woonplaats gearresteerd. Zaterdag zijn nog twee inwoners uit Hardinxveld aangehouden als verdachte, het gaat om mannen van 21 en 26 jaar oud. De politie onderzoekt de mogelijke betrokkenheid van de mannen bij de schietpartij.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer