Tiplijn: 06-19541384

10 verdachten aangehouden bij drugsactie bij 2 panden in Dordrecht

0

DORDRECHT – Donderdag 30 juni 2022 heeft de politie 10 verdachten aangehouden tijdens een drugsactie op twee panden in Dordrecht. Dat meldt de politie dinsdag 5 juli 2022. Twee van de verdachten (34 en 63 jaar oud) worden verdacht van de handel in verdovende middelen. Na meerdere meldingen vanuit oplettende burgers, kreeg de politie zicht op de activiteiten in en rondom deze panden. De politie is dankbaar voor de oplettendheid en meldingsbereidheid van deze personen. Door deze (anonieme) meldingen kan de politie optreden.

Het gaat om een pand aan de Wijngaardstraat en een pand aan de Torenstraat in Dordrecht. Van de 10 verdachten, zijn er in ieder geval twee die verdacht worden van het handelen in verdovende middelen. Voor iedere verdachte geldt dat hun rol wordt onderzocht. Agenten van het basisteam werden tijdens de actie ondersteund door agenten van Team Parate Eenheid.

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer