Tiplijn: 06-19541384

Wielrenner mishandeld op Zijdeweg; politie na 1,5 maand op zoek naar getuigen en eigenaar horloge

0

OUD-ALBLAS – Een wielrenner heeft een breuk achter zijn oog en een hersenschudding opgelopen bij een mishandeling op de Zijdeweg tussen Oud-Alblas en Nieuw-Lekkerland. Dat meldt de politie 4 juli 2022. Het voorval vond al op 15 mei 2022 rond 13.30 uur, maar wordt nu pas gemeld, omdat de politie de daders nog niet heeft kunnen achterhalen. Op die bewuste zondag reed de wielrenner over het fietspad langs de Zijdeweg. Ter hoogte van de Geerweg kwam een brommer / scooter hem tegemoet.

De politie laat weten: “Toen een tegemoetkomende bromfiets hem passeerde voelde de wielrenner plots hevige pijn aan zijn linkeroog. Een andere wielrenner heeft gezien dat de passagier van de bromfiets de wielrenner bij het passeren sloeg. Het waren twee jongens met zwart haar en niet helmdragend. De wielrenner bleek achter zijn oog een breuk te hebben en een hersenschudding. Op de plaats van de mishandeling werd een horloge gevonden, die zeer waarschijnlijk van de verdachte is. Het betreft een Pulsarhorloge.”

Mensen die anderhalve maand geleden iets hebben gezien dat met de mishandeling te maken heeft of mensen die het horloge herkennen, kunnen contact opnemen met de politie via 0900-8844.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer