Tiplijn: 06-19541384

Achtervolging van gestolen auto eindigt in parkeergarage Dordrecht; bestuurder vlucht

0

DORDRECHT – De achtervolging van een gestolen auto is zaterdagavond 2 juli geëindigd in een parkeergarage in Dordrecht. Agenten zagen de Volkswagen Polo rijden in Dordrecht. Het voertuig bleek als gestolen geregistreerd te staan. Toen agenten de automobilist wilden stoppen ontstond een achtervolging door Dordrecht. Uiteindelijk strandde de bestuurder van de Polo in een parkeergarage aan de Piersonstraat. De bestuurder vluchtte en is voor zover bekend niet meer aangehouden. Een takelwagen van de politie heeft de gestolen auto afgevoerd.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer